1 comment
69 like
TEG

lady gaga dhe bradley cooper sjellin filmin më inspirues të këtij viti ⭐️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ të gjithë po flasin për #astarisborn.🌟 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ një perfomancë fantastike vokale dhe aktoriale. ✨ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ a star is born tani në #cineplexx🎬

; ;